laatste update april 2015                            foto: Nico tijdens Tedx Talk event Erasmus Universiteit                                                                                   onderwerp Changes within Changes

Lezingen

Nico geeft lezingen en verzorgt lessen op basisscholen, middelbare scholen, Hoge School Rotterdam, Erasmus Universiteit en zelfs op Nijenrode. Hij doet dit niet alleen voor vakgroepen, maar ook gewoon voor de klas of tijdens speciale projecten.Nico is een uitstekend verteller en weet daarom heel goed wat er voor nodig is om een goede presentatie te doen.

In zijn lange carrière als verhalenverteller ontwikkelde Nico zich als expert op gebied van de cultuur van de Noord Amerikaanse Indianen. Ook deed Nico veel speciale projecten en hij verdiept zich altijd in de onderwerpen waarover hij vertelt. Daarom groeide Nico ook uit tot een uitstekend docent, die voor de klas zijn studenten, jong en oud, weet te boeien.

Nico is nu alweer tien jaar bezig binnen een herstructureringsgebied in Rotterdam, Heijplaar/RDM, waar hij een voortrekkersrol vervult voor de bewoners. Door zijn continue en energieke inzet kent hij alle ins en outs van hoe de transitie van het gebeid zich voltrekt. Innovatie en duurzaam investeren zijn sleutelwoorden. Ook hier ontpopt Nico zich als iemand die leert en zichzelf ontwikkeld in kennis en kunde en dat weer uitdraagt naar anderen. Hij heeft afstand weten te nemen van het gaan voor resultaat, hij weet als geen ander dat ondanks onze huidige kennis en het beschikken oer snelle communicatiemiddelen de mensheid bijzonder traag is als het gaat om veranderingen. Hij is daarom vooral geïnteresseerd geraakt in het proces hoe zich de transitie voltrekt. Zijn opgedane ervaring deelt hij graag met anderen, zodat anderen kunnen leren en niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Klik hier om te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze veelzijdige man die nog iets te vertellen heeft ook.