laatste update juli 2012    foto: ondanks de hitte op die dag en alle andere spannende dingen die er te beleven waren, toch komen luisteren naar de verhalen van Nico de Verhalenman in de tipi op uw evenement.

Deze tent is een unieke ambiance als het gaat om het luisteren naar de verhalen van Nico.

Ondertussen is hij alweer met zijn derde tent bezig. Deze keer heeft hij een kleurige regenboog tipi laten maken die zeker niet zal misstaan op uw evenement of op uw festival.

Nico neemt de tent mee en zet hem voor u op.

                                                      rainbow tipi 

De tent opzetten kan ook ism het publiek in de vorm van een workshop, goed voor de teambuilding. Nico bouwt ook als demonstratie en legt u stap voor stap alle ins en outs van deze legendarische tentensoort uit. U kijkt toe terwijl hij, met microfoon erbij, de tent voor u bouwt en ondertussen uitlegt hoe en waarom wat waar moet komen.

 


tipi op vertelfestival Roermond

 In de tent kunnen 50 personen plaatsnemen als de inrichting uit bankjes bestaat. Deze simpele inrichting maakt het mogelijk om doorlopend in en uit te lopen.

Een uitstekende inrichting voor festivals e.d. waar publiek loopt te browsen en te snoepen van wat er allemaal geboden wordt. Nico biedt op deze manier een prima inkijk in de wereld van vertellen en theater, zonder dat zijn publiek langer dan wenselijk op de stoel moet blijven zitten. Door de hele entourage en natuurlijk de pakkende manier van vertellen van deze meesterverteller met een jarenlange ervaring in deze setting, is het altijd een aangename verrassing voor het publiek dat uit nieuwsgierigheid zijn tent inloopt voor een korte of langere voorstelling.

                                              festival Alden Biesen 

Een meer knusse en meer authentieke inrichting is met lining, grondzeil en kussentjes om op te zitten. Er ontstaat met deze inrichting een oase van rust en het is een fijne manier om verhalen te delen met deze meesterverteller.

Op deze manier kunnen zeker 70 personen plaatsnemen in de tent, maar:

Tipi in? Schoenen uit!

 
Vraag naar de mogelijkheden! Voor feesten en partijen, maar ook voor onvergetelijk momenten en bijna spirituele belevingen.

 

 

 

op Almerestrand tijdens de Holland Sand Sculptures

 

Nico vindt het elke keer weer leuk om de tent te bouwen. Natuurlijk is dat best werken, maar hij bouwt steeds weer zijn eigen theater. Daarna speelt hij als hij zijn verhalen vertelt in de tent een thuiswedstrijd. Hij is dan op zijn best. 

voor contact klik hier